Empresaris de Catalunya demana a Puigdemont que firmi el decret de convocatòria d’eleccions autonòmiques

L’organització empresarial li recorda al President de la Generalitat que les eleccions autonòmiques són les úniques que ell té potestat per convocar

Empresaris de Catalunya, organització que agrupa a més de 400 empresaris i executius partidaris de que Catalunya formi part d’España, ha demanat avui a Carles Puigdemont que “es deixi d’anuncis de referèndums impossibles i convoqui les eleccions per a les que té potestat, que són les eleccions autonòmiques”.

Josep Bou, president d’EC, s’ha mostrat perplex “pel fet de que algú que no va ser votat pel poble de Catalunya sinó que era el número 3 de la llista de Junts pel Sí per Girona pretengui forçar una votació sense legitimitat política ni legal per fer-ho”.

Per a l’organització empresarial “l’anunci de data i pregunta de referèndum és un esperpent que no causa majors mals a l’economia catalana perquè no té cap credibilitat ni interior ni exterior”.

Malgrat la manca de credibilitat i suport al govern secessionista i els seus intents de ruptura unilateral, per a EC “la celebració d’eleccions al Parlament de Catalunya dins el marc legal és urgent perquè és necessari per Catalunya i el conjunt d’Espanya que Catalunya recuperi la seva vocació de lideratge econòmic i social que tant ha beneficiat al llarg de la història a Catalunya i a Espanya”.

EC confia en que el Govern de la Nació “no oblidi les seves funcions i prengui les mesures oportunes per a que les pretensions absurdes de Puigdemont i el seu govern no es portin a terme i s’eviti tota confrontació social entre catalans promoguda per la pròpia Generalitat”.

Veure impacte a El Economista »

Veure impacte a la información »

Veure impacte a Cuatro »

Veure impacte a Expansión »

Veure impacte a VilaWeb (1) »

Veure impacte a VilaWeb (2) »

Veure impacte a Servimedia »

Veure impacte a el Correo Gallego »

Veure impacte a el Món »

Veure impacte a ok diario »

Deixa un comentari

*

captcha *