Empresaris de Catalunya demana que es constitueixi una Mesa del Parlament i un Govern operatiu i no basat en ocurrències o conflictes entre independentistes

Els empresaris catalans demanen als partits separatistes que, si no són capaços de deixar de banda les seves diferències personals entre ells ni prioritzar l’acció de govern per damunt dels seus problemes personals i processals, deixin pas a altres forces polítiques
Empresaris de Catalunya, organització que agrupa a més de 500 empreses i directius favorables al respecte a les lleis i al manteniment de Catalunya dins d’Espanya, afronta 2018 amb inquietud.

Els empresaris catalans mostren la seva preocupació perquè les negociacions per formar la Mesa del Parlament de Catalunya, així com el Govern al capdavant de la Generalitat s’estan centrant única i exclusivament en les diferències irreconciliables entre els líders dels partits separatistes i en els seus problemes processals i personals, i no en allò veritablement important que és constituir un Parlament i un Govern que afronti el repte de la normalització econòmica i social que tant necessita Catalunya. Especialment després de més de cinc anys en els que l’acció del Govern ha estat bàsicament la divisió i el separatisme.

Per a Josep Bou, President d’EC: “la societat i les empreses catalanes no podem estar segrestats eternament per les disquisicions dels separatistes. Els catalans mereixem un govern que actuï dins de la legalitat amb prioritats econòmiques i socials clares: la recuperació de la economia i la fi de la promoció des del Govern de la Generalitat de l’enfrontament a la societat catalana”.

Empresaris de Catalunya considera que si els líders separatistes són incapaços de posar-se d’acord i de marcar prioritats clares que afavoreixin el bé comú, el que haurien de fer és donar un pas al costat i permetre que altres formin govern i dirigeixin les institucions catalanes.

Bou demana als líders dels partits separatistes que “facin un petit esforç per tocar de peus a terra i que deixin de complicar les coses. És temps de treballar, de reconstruir, de començar de nou, no de seguir dividint ni de seguir enfonsats en el Procés etern”.

Empresaris de Catalunya recorda que l’economia i les empreses no esperen a la política, en aquest sentit, el vicepresident d’Empresaris de Catalunya, Carlos Rivadulla, afirma que “cada dia, cada hora, cada minut que passa, en molts llocs del món es prenen decisions sobre on invertir, sobre on celebrar els congressos i sobre on anar de vacances. Malauradament, Barcelona era fins fa uns mesos una opció sempre atractiva i competitiva, ara ha deixat de ser-ho. Aquest és un luxe que no ens podem permetre. La lluita pel poder entre independentistes no només genera incertesa, sinó que deixa encara més a les empreses, als turistes i als inversors, i fomenta el degoteig constant d’empreses que marxen de Catalunya. S’ha de posar fi a tot això”.

Deixa un comentari

*

captcha *