El futur de la teva empresa i de la teva família depèn de tu

Catalunya ha forjat, al llarg de dècades, el seu lideratge en l’economia espanyola en un marc econòmic i social que ha fet del Principat una terra idònia perquè l’emprenedoria qualli i els projectes empresarials tinguin èxit. La vocació europea de les empreses catalanes ha estat un motor per Catalunya i el conjunt d’Espanya.

Els darrers anys, la inestabilitat política, la radicalitat, la influència al Govern de Catalunya de forces clarament antiempresarials que han marcat de forma decisiva la gestió del Consell Executiu, i finalment l’aprovació il·legal de les anomenades Lleis de Transitorietat i la Declaració Unilateral d’Independència (DUI), han destruït tot el que desenes de milers de petits empresaris i autònoms han construït al llarg de dècades.
En dos mesos, més de 3.000 empreses han traslladat el seu domicili social de Catalunya a altres indrets d’Espanya.

Més de 6.000 milions d’euros d’estalvis de catalans han marxat a oficines bancàries fora de Catalunya.

Gairebé la meitat de les empreses reconeixen haver paralitzat les seves inversions a l’espera dels resultats electorals del 21 de desembre i més del 90% dels empresaris reconeixen estar angoixats per la situació política i social de Catalunya.

Per tot això, Empresaris de Catalunya demana a tots els empresaris i autònoms catalans:

1

Que el proper dijous 21 de desembre vagin a votar. Convidem a tots els catalans a rebutjar amb el seu vot a aquells partits com ERC, la CUP i Junts per Catalunya que proposen la ruptura, l’incompliment de la llei i la proclamació unilateral de la independència.

2

Que en el moment d’exercir el vot ho facin a favor d’aquells partits que proposen solucions per Catalunya dins el marc de la Constitució i l’Estatut.

3

Que en el moment d’exercir el vot ho facin per aquelles opcions que defensen de forma clara i inequívoca el manteniment de Catalunya dins d’Espanya i, per tant, de la Unió Europea.

4

Que exerceixin el vot a favor de les opcions polítiques que ofereixen propostes que aposten per la seguretat jurídica i l‘estabilitat institucional.

 
Empresaris de Catalunya demana el vot per partits que garanteixin acords postelectorals amb forces polítiques que assegurin l’exercici del Govern de Catalunya respectant en tot moment l’Estatut d’Autonomia i la Constitució i que, en conseqüència, estiguin disposats a treballar colze a colze amb el Govern d’Espanya.

Empresaris de Catalunya aposta perquè el proper dijous 21 de desembre els empresaris, autònoms i tots els catalans que es senten emprenedors votin per forces polítiques constitucionalistes que ens permetin mirar al futur amb optimisme, amb l’esperança de que Catalunya recuperi el lloc de lideratge que ha tingut dins d’Espanya.

Deixa un comentari

captcha *